De Sponsorcommissie heeft de mogelijkheid onderzocht om de kantine te voorzien van een zogeheten “Split-Xcreen advertising” concept.

Wat houdt dat in !

Bij dit narrowcasting systeem wordt gebruik gemaakt van een “100” inch projectie. Op dit scherm wordt Live televisie getoond op een heel groot scherm van 226 cm breed en 124 cm hoog, omrand door advertenties van clubsponsors.

Wat betekent dit voor zvv Zaandijk ??

Het is de Sponsorcommissie gelukt om de Split-Xcreen televisie bij onze vereniging te realiseren. Dat hebben te danken aan onze adverteerders/sponsors !!!

Wij kunnen nu onze leden, toeschouwers en overige geinteresseerden een geweldige TV ervaring aanbieden. Denk hierbij aal alle prachtige eredivisie-, beker- en internationale wedstrijden en natuurlijk de Champions Leaque !!! En hopelijk volgend jaar zomer ook een onvergetelijke EK van het nederlands elftal.

Wij hopen op deze manier de kantine inkomsten te verhogen en proberen de spaarpot verder aan te vullen om de nodige reparaties en vernieuwingen op ons sportpark uit te voeren.

Website en Facebook.

Alle belangrijke wedstrijden worden via de website en facebook aangekondigd. Dus houdt beide media’s goed in de gaten.

Wij beginnen volgende week dinsdag 17 september a.s. met de wedstrijd AJAX – LILLE.

Aanvang 21 uur. Kantine open 20.30 uur.

De Sponsorcommissie wenst u allen veel kijkplezier !!!