Het intekenen op de clubdiensten loopt gestaag door met als resultaat dat we nu al op 80% invulling van de diensten zitten. Daar zijn we heel blij mee!
We streven er naar om 100% eigen intekeningen door leden van de clubdiensten te halen zodat de club geen leden hoeft in te delen.

Wanneer je nog niet hebt ingetekend help ons dan door de laatste open plaatsen in te vullen. Tot en met komende zondag 15 september heb je de mogelijkheid om zelf de datum en tijdstip te kiezen. Mochten er na die datum nog “open” diensten zijn dan deelt de club leden daarop in.

Mocht je reeds ingetekend hebben dan is dit bericht niet op jou van toepassing.

Vervallen clubdiensten

Helaas hebben we te maken gehad dat de KNVB wedstrijd wijzigingen heeft doorgevoerd met als resultaat dat er op bepaalde dagen geen thuiswedstrijden zijn. We hebben daarop de betreffende diensten verwijderd in de verwachting dat de leden die ingetekend hadden op de dienst automatisch per mail op de hoogte gebracht zouden worden. Helaas is dit niet het geval. We vinden dat heel vervelend en zullen in het vervolg onze leden zelf op de hoogte brengen indien een dienst komt te vervallen.

Het is daarom wel goed om zelf even te controleren in de app voetbal.nl of de dienst waarop jij hebt ingetekend nog steeds bestaat. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bij vragen kun je contact opnemen met: vrijwilligers@zvvzaandijk.nl