Tijdens de zomervakantie zijn wij druk verder gegaan met het zoeken naar een nieuwe voorzitter, Die zoektocht duurt inmiddels al enige jaren. Wim IJsseldijk heeft binnen die jaren als interim voorzitter gefunctioneerd.

Wij hebben verschillende geschikte kandidaten benaderd en uitgebreid gesproken, maar dit heeft wederom niet tot succes geleid. Over het algemeen zag men het niet gemaakt om, naast het normale drukke leven, voorzitter te worden. Daar is natuurlijk alle begrip voor, want een bestuursfunctie doe je niet vrijblijvend en kost dus tijd. Wij denken wel dat wij de tijdsinspanning binnen het bestuur sterk kunnen beperken o.a. door zaken nog beter te organiseren, en de voorzittersfunctie zou bijvoorbeeld ook door twee personen ingevuld kunnen worden.

Wij hopen dat mensen van binnen de club met enige bestuurlijke ervaring op gaan staan in het belang van de toekomst van onze vereniging. Mensen van buiten de club zijn natuurlijk ook van harte welkom. Als voorzitter treed je toe tot redelijk goed bezette en hardwerkende teams met een groot hart voor club die het daarnaast ook gezellig met elkaar hebben.

Zie je het voorzitterschap zitten, mogelijk in duo-schap of weet je kandidaten, neem dan contact op met :

Bart Glandorff 06-30814411 penningmeester@zvvzaandijk.nl