Een dezer dagen bereikte ons het bericht dat ons oud lid Aad van der Meer op 84-jarige leeftijd is overleden. Hij was gedurende een lange periode een zeer gewaardeerd verenigingsman en vooral de oudere generatie heeft aan Aad goede herinneringen.

In memoriam
Aad raakte op latere leeftijd betrokken bij Zaandijk, mede doordat zoon Johan in de jeugdafdeling voetbalde. Door zijn werk bij de Rabobank aan de Guisweg was hij in Zaandijk geen onbekende. En toen hij in 1990 werd gevraagd of zijn werkgever een advertentie wilde plaatsen op het omslag van clubblad De Blauwwitter leidde dat snel tot een functie bij Zaandijk. Namens de ZVV Zaandijk ging Aad meerdere winkels en bedrijven langs om advertenties voor het clubblad te werven. Deze klus heeft hij zo’n 10 jaar met succes gedaan. Toen was de stap naar de redactie van het clubblad snel gemaakt en tot 2000 heeft Aad samen met Dick Pauw het redactiewerk uitgevoerd. Ook had Aad bij het 75 jaar bestaan van Zaandijk in 1992 een belangrijke financiële rol bij de organisatie van een jubileumloterij. Vervolgens werd Aad lid van onze supportersvereniging Club 101, waarvoor hij in de periode 2001 – 2010 de penningen beheerde. In 2004 werd Aad voor zijn werkzaamheden voor onze vereniging benoemd tot Lid van Verdienste.

De laatste jaren echter was Aad vanwege zijn gezondheid een beetje uit beeld, maar zijn interesse voor de club van blauw en wit raakte hij niet meer kwijt. Zo bezocht hij samen met zijn vrouw Lenie veel gezellige activiteiten binnen Zaandijk.

Bij zijn afscheid gaan onze gedachten ook uit naar Lenie en de kinderen en wij wensen hen sterkte om dit verlies van man en vader een plaatsje te geven. Gelegenheid om afscheid te nemen is op vrijdag 18 oktober vanaf 10.30 uur in de Ontmoetingskerk aan de Parklaan, waarna de begrafenis om 13.00 uur zal plaatsvinden op de Begraafplaats in Zaandijk.

Het Bestuur.