Mijn naam is Bart Glandorff en in de Algemene Ledenvergadering van 19 november j.l. hebben de leden mij benoemd tot voorzitter van onze club. Bedankt voor het gestelde vertrouwen en alle felicitaties die ik daarna heb mogen ontvangen.

Aan degene die mij nog niet kennen zal ik mij even voorstellen. Ik ben 53 jaar, woon in Zaandijk, ben getrouwd met Sonja en wij hebben twee zoons. Joost (21) en Sjors (16). Sonja is al vele jaren voor Zaandijk op en rond het veld actief in verschillende functies, nu heeft zij even een time out. Sjors voetbalt momenteel in JO17. In mijn werk ben ik actief als financieel zelfstandige m.n. in de zorg. Bij onze club loop ik ruim 30 jaar rond. De eerste jaren in de selectieteams gevoetbald en later in verschillende vriendenteams op een lager niveau. Twee van mijn broers, Hannes en Dick, waren meer talentvol en hebben langere tijd in de 70’er en 80’er jaren in het 1e gespeeld. Momenteel voetbal ik met veel plezier bij de veteranen. Iedere keer een feestje. Naast het voetballen ben ik nu ongeveer 10 jaar actief geweest als 1e en 2e penningmeester. Daarvoor nog ook op een “blauwe maandag” training gegeven aan de jeugd en in de VTC gezeten. Wat jullie wellicht niet weten is dat er een toneelvereniging binnen Zaandijk actief was. Een aantal maal heb ik hierin samen met Sonja, mijn inmiddels overleden schoonvader Jan Kaat, zijn broer Piet en andere bekenden van de voetbalclub meegespeeld. De uitvoeringen in “De Bres” waren prachtige clubavonden.

Zaandijk is een fantastische gezellige familieclub met een grote historie. Wij zijn financieel gezond en dat is mede te danken aan een grote groep zeer betrokken vrijwilligers. Voetbalambitie, sportplezier en clubbinding zijn onze belangrijke thema’s waarop ons beleid gebaseerd is en blijft. Een belangrijke doelstelling blijft dat Zaandijk (minimaal nog 100 jaar) zelfstandig blijft voortbestaan. Naast aandacht voor de lange termijn zullen mijn accenten o.a. gericht zijn op een goede organisatie, waarin zaken strak geregeld zijn en te proberen de belangen van elk lid zo goed mogelijk te behartigen. Tot slot moet iedereen zich bij Zaandijk thuis kunnen voelen.