Voorafgaande deze wedstrijd werd tegen ons gezegd , dat deze mat net was neergelegd.

Waarom werd het ons verteld het betrof een nieuwe type hybridevoetbalveld !

Dat beide teams hier voor het eerst op zouden gaan spelen en dat is de reden waarom ik het ook wilde mededelen.

Misschien kwam het wel door deze “grasmat ”dat er gelijk een hoog tempo in deze wedstrijd zat.

Vanaf het begin vlogen beide teams er vol in .

Zaandijk had  het ondanks diverse mutaties aardig in de hand echter viel de treffer aan de voor ons verkeerde kant..

Binnen twintig minuten keken wij zelfs tegen een twee nul achterstand aan terwijl wij juist zo goed van start waren gegaan .

Wederom waren wij weer even de weg kwijt en verloren onze grip in deze wedstrijd.

Een klutsbal besliste vroeg deze wedstijd in ieder geval.

Via een Zaandijk been rolde de bol over de doellijn heen….

Ruim een  half uur stonden wij op het veld en er werden al drie tegentreffers geteld!

Gelukkig vlak voor de thee pikte wij ook een doelpuntje mee!!

Na de rust weer vol uit de startblokken en de tegenpartij was hier duidelijk van geschrokken.

Afgelopen week bijna de “Houdini “ act alleen toen  net verkeerd uitgepakt .

Zaandijk deed er alles aan om niet weer met lege handen van het veld te gaan !

Echter zat het vandaag echt niet mee tegen VIOS-W.

Kansen zat maar bal tegen de keepster , over, naast, paal of tegen de lat..

Vandaag verloren simpelweg omdat wij in de tweede helft niet konden scoren!

Wij zaten echt beter in het spel dat weer wel.

Maar het resultaat is het enige wat telt dus verlieten wij terneergeslagen dit nieuwe hybride voetbalveld!!!!

Wedstrijdinformatie

EMPTY api-answer: No JSON received - is the API down? Check the URL you use in the shortcode!

VS

Klasse