Dit weekend konden wij ons eerste kampioenschap, van JO12, vieren. Prachtige prestatie en van harte gefeliciteerd!!!

De selectie vierde vrijdagavond het Sinterklaasfeest, waarbij zij ook andere teams en bestuursleden hadden uitgenodigd. Helaas moest ik zelf verstek laten gaan, maar wat ik heb begrepen was het een groot succes, waarbij Sinterklaas ruim vertegenwoordigd was.

Zaterdag was ik zelf met mijn zoon Sjors mee met JO17 naar de uitwedstrijd bij EVC. Met oogstrelend voetbal werd een 11-1 overwinning genoteerd. Daarna werd het team door trainer/coach Damian Regter op een patatje getrakteerd. Damian is één van de toppers binnen onze club. Met groot enthousiasme, discipline en positiviteit leidt hij al enige tijd alleen de teams die hij onder zich heeft. Grote waardering!!

Op ons complex hadden wij zaterdag een overvol programma. Dit leidde tot nogal wat parkeeroverlast. O.a. konden vrachtauto’s PepsiCo niet bereiken of daar wegkomen. Wij proberen de overlast al tot een minimum te beperken, maar zullen kijken of wij nog aanvullende maatregelen kunnen nemen. Parkeerproblematiek staat ook op de agenda voor de volgende vergadering van het Hoofdbestuur. Het parkeerprobleem lossen wij niet alleen op. Hiervoor zijn wij o.a. afhankelijk van de bereidwilligheid van de KNVB en de gemeente. Ook vragen wij uw medewerking door, als het enigszins mogelijk is, uw auto thuis te laten: zeker op drukke speeldagen. En als u dan met de auto komt, kies dan een plek die geen overlast veroorzaakt. Alvast bedankt.

Zondag moest mijn team, Veteranen, bij Saenden aan de bak en wij stapten met een 5-1 overwinning van het veld. De uitslagen van de andere teams op afstand vernomen. O.a. moest Dames 1 helaas een nederlaag incasseren en heren 1 speelde (volgens de trainer “zuur”) gelijk.

Op naar de volgende week. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.