Mijn naam is Marjolijn Lichtenberg en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met Dennis sinds 3 jaar in Zaandijk. We hebben 3 zonen: Koos, Gijs en Maas. De oudste, Koos, voetbalt sinds 2 maanden bij Zaandijk in de JO9.

Ik kom oorspronkelijk uit de achterhoek en heb daar mijn opleiding HEAO Accountancy gedaan. Een aantal jaren heb ik bij accountantskantoren gewerkt. In mijn vrije tijd ging ik erg graag stappen in Duitsland en zo ben ik ook in Berlijn terecht gekomen. Dat vonden we zo’n mooie stad, dat we daar steeds vaker heen gingen. En financial als ik ben, heb ik berekend dat we er dan beter konden gaan wonen. Ik vond werk bij BASF, de chemical company. Daar heb ik meegeholpen de financiële administratie van alle Europese dochterondernemingen naar Berlijn te halen. Het was een prachtige, drukke tijd, waarin ik vol van het uitgaansleven genoot. In 2011 is Koos in Berlijn geboren en na het ouderschapsverlof van 14 maanden zijn we terug verhuisd naar Nederland om dichter bij onze familie te zijn. We wilden echter ook dicht bij Amsterdam wonen en via Haarlem zijn we in Zaandijk terecht gekomen. Ik werk nu als hoofd boekhouding bij een zorginstelling in Zandvoort.

In mijn vrije tijd ga ik graag met de jongens op pad naar zee of bos, heel af en toe kan ik een boek lezen. Naast mijn vrijwilligerswerk in de oudercommissie van de kinderopvang waar mijn jongste zonen zitten, ga ik nu ook de uitdaging aan als penningmeester van Zaandijk. Ik neem een goed georganiseerde boekhouding over van een vereniging die er financieel prima voor staat. Ik voel me vanaf de eerste dag erg welkom en dus zullen jullie me op zaterdag regelmatig bij de wedstrijden van Koos kunnen zien.