Tot 15 januari heb je de mogelijkheid om zelf een datum en tijdstip te kiezen welke jou het beste uitkomt. Daarna zullen de nog niet ingevulde diensten door ons worden ingedeeld, uiteraard als eerste bij de leden die nog geen kantinedienst hebben vervuld

Terreindiensten
Nieuw vanaf januari: je kan vanaf nu ook intekenen op terreindiensten. Dit betreffen diensten van ofwel 07:30 tot 12:00 of van 12:00 tot 16:30 op de zaterdagen. Wat deze diensten inhouden? Dit kan variëren van het ophangen van de vlaggen, klaarzetten en uitdelen van limonade of thee in de rust, het nalopen van de kleedkamers, opbouwen van de velden enzovoort.

Nog even in het kort de belangrijkste punten van het nieuwe beleid:

–        Alle spelende leden hebben een verplichting om 9 uur per seizoen clubtaken te verrichten.

–        Alle senioren en Jo/Mo 19- Jo/Mo18 en Jo/Mo 17-Jo/Mo16 spelers verrichten deze taak zelf

–        Ouders van jeugdleden (dit betreffen Poema’s tot en met Jo/Mo15) zijn plaatsvervangend namens het jeugdige lid

Mocht je het volledige beleid willen lezen klik dan hier.

Hoe je intekent op een dienst via de app voetbal.nl kun je lezen in de handleiding. Klik hier voor de handleiding.

Mocht je nog geen account hebben dan kun je hier lezen hoe je dat kunt maken.

Mocht je vragen hebben mail dan naar vrijwilligers@zvvzaandijk.nl.

Met sportieve groet,

Projectteam clubdiensten ZVV zaandijk