Op zondag 5 januari 2020 organiseert Club 101 zijn zevende wandel/puzzeltocht.  Namens Club 101 nodigen wij u uit tot deelname aan deze wandeltocht.  U bent van harte welkom in de kantine van zvv Zaandijk.  De kantine gaat om 10.30 uur open.  U kunt zich vervoegen bij de koffiecorner voor een gratis kopje koffie.   We vertrekken tussen 11 en 12 uur.

Houdt u de vragenlijst bij de hand.  U heeft deze snel nodig.  We beginnen vanuit de kantine richting Julianabrug.  Goed opletten,  want u wandelt dan een gedeelte door oud-Zaandijk en Domineestuin en daarna onder het tunneltje richting Rooswijk.  U wandelt een gedeelte door Rooswijk en via de oversteekplaats van de Provincialeweg naar de Guisweg.

Halverwege de Guisweg vindt u de Brandweerkazerne en daar wordt de snert gepresenteerd.  De locatie is geweldig,  u kunt nog een gedeelte van de oude brandweerspullen bekijken !!   Bestuur van de Brandweer  bedankt,  dat wij gebruik mogen maken van de kantine.

Na het nuttigen van de snert wandelen wij direct naar sportpark  “Schanszicht”.   Daar wordt u opgevangen door het bestuur van Club 101.  En als laatste ontvangt u de welverdiende oliebol.       Eet smakelijk !!!

De vragen en antwoorden moet u zelf nakijken.  Via een beeldscherm wordt dat geprojecteerd.  En daarna inleveren bij de organisatie,  waarna de prijsuitreiking volgt.

Omdat wij graag willen weten, wie en hoeveel deelnemers wij kunnen verwachten,  gaarne opgeven bij Kees Hartland – mail:  hartland1@kpnmail.nl  of telefonisch:  075 – 622.70.75.

WIJ ZIEN U GRAAG OP ZONDAG 5 JANUARI 2020 IN ONZE KANTINE  !!!

Met vriendelijke groeten,

Kees Hartland