Wat maakt onze website nou zo veel unieker dan alle andere websites van de voetbalverenigingen die hier in de buurt zitten.
Dat is een vraag die veel gesteld wordt door mensen die de website al gezien hebben in de beta versie.

9 van de 10 voetbalverenigingen gebruiken een derde partij die het systeem bedenkt voor de voetbalverenigingen, je kunt als vereniging alleen een template (sjabloon) kiezen en daar moet je het dan maar mee doen.
Alles bij deze bedrijven is gemaakt zodat iedere vereniging er mee kan werken, en daar lag voor ons als vereniging een probleem.
Wij willen zelf kunnen bepalen of een button links of rechts moet staan en waar we wel een sponsor willen zien en waar niet.
Tal van deze zaken heeft ons doen besluiten een website te ontwikkelen volledig gemaakt naar de wensen van de vereniging, zowel frontend als backend is de site custom gemaakt.

Een goed voorbeeld is dat we nu bij het programma en bij de uitslagen de clublogo’s gebruiken want dat is voor iedereen veel herkenbaarder dan een naam van een voetbalvereniging.
En heb je de pagina’s gezien die we nu maken? Ze zijn van deze tijd en op iedere device goed zichtbaar zonder al te veel problemen met het swipen van naar links en naar rechts.

Op social media vlak hebben we ook veel aangepast, we zijn nu te zien en te volgen op Insta (Instagram), FB (Facebook), G (Google) en Youtube (je weet wel die filmpjessite).
Alle posts zijn nu ook gekoppeld aan elkaar. zodat social media en de site samen 1 zijn, ook dit kon niet met het oude systeem.

ZVV Zaandijk is nu een online trendsetter geworden, want er zullen veel verenigingen zijn die ook graag zo willen werken zoals wij nu doen!