Vandaag gaan we over de eerste 200 uur heen die zijn gemaakt om deze website te realiseren.
We zijn begonnen met een kleine schets en heel veel feedback van allerlei leden.

Met een gratis hostingpakketje en met de oude site in ons achterhoofd zijn we zonder dat iemand het wist gestart met het knutselwerk.
Even elkaar allemaal aftasten wat men kan, en het team was zoals een Zaandijkse motor betaamd direct lekker op gang om van de nieuwe website een topsite  te maken waar iedere vereniging jaloers op zou zijn.

Wat kost nou zoveel tijd?

Omdat we zoveel soorten onderwerpen willen hebben op 1 site is dat vrij ingewikkeld omdat niets met elkaar moet botsen, maar het moet wel met elkaar kunnen functioneren.
Ook moeten bepaalde personen iets wel kunnen doen op de site en andere personen weer niet, en dat geldt ook voor de zichtbaarheid van bepaalde zaken op de website.
Daarnaast is er een systeem gemaakt dat in contact staat met de KNVB die om een bepaalde tijd de gegevens opvraagt zodat de website altijd up to date is.

Heel veel zaken zie je niet aan de voorkant maar worden aan de achterkant van de website wel bediend, van social media tot pushberichten en de sponsors alles wordt vanuit 1 adminpanel door leden van het bestuur bediend.

Naast dit stuk zijn het ook de pagina’s die veel tijd hebben gekost om klaar te maken voor alle site bezoekers, iedere pagina is met goed gedegen inhoud gevuld en werkt op iedere device zeer prettig.

Ook zijn alle afbeeldingen op deze website custom gemaakt, van banners tot logo en van berichtafbeelding tot teamfoto.

Op naar de volgende 200 zullen we maar zeggen.