Het trainingskamp van de dames was er een om nooit meer te vergeten.
Laat 20 vrouwen onvoorbereid op een mountainbike 40 kilometer fietsen en je bent verzekerd op een avontuur.
Dat de weersomstandigheden zo slecht zouden zijn was een kleine misrekening 😉
Het weer kon vergeleken worden met de hel van 1963. (Zo voelde het voor de dames aan)

Toch gingen de dames er voor en met een tussenstop bij voetbalvereniging Egmondia om een warm drankje te drinken en wat suikers naar binnen te werken ging de reis verder richting de kustplaats Camperduin.

Na het aankomen in de groepsaccommodatie was de kachel al lekker warm en sprong iedereen onder een welverdiende warme douche.
Nadat iedereen weer een beetje warm werd kwamen de glimlachen op de gezichten, want het doel was voor iedereen bereikt!

De volgende dag werd er gestart met een ochtend strandwandeling van 5 kilometer richting Petten aan zee.

Na de strandwandeling werd er op de fiets terug gereden waar het tempo aanzienlijk werd toegenomen door de meeste dames.
Terug bij het huis stond er al weer iets te nuttigen klaar en konden de dames het welbekende spel 30seconds spelen 🙂

Veel rust was er niet voor de dames want bij voetbalvereniging Duinrand S stond er een zware training klaar.
En natuurlijk was daar alleen te komen met de fiets….
Weer werd er stevig doorgereden om weer 5 kilometer in de benen te hebben.
Na een warm onthaal van Duinrand S werd er gestart met de 2 uur durende voetbaltraining.

De dames kwamen moe maar voldaan terug van de training en er kon even lekker gerust worden van alle zware activiteiten.
Gekookt worden was gelukkig ook niet nodig want er kon gegeten worden in een restaurant in het dorpje Groet.

De volgende dag was de moeilijkste dag voor de dames, er stond een 2,5 uur durende MTB Clinic op ze te wachten door de duinen en bossen in Bergen en Schoorl.
Door smalle off-road paden scheurde de dames dalend en klimmende met hun mountainbike.
En ze deden niet erg onder voor de ervaren bikers die er reden!!!

Een super geslaagd trainingskamp waar teambuilding, saamhorigheid en doorzetting de boventonen hadden.

Dit had niet kunnen bereikt zonder onze sponsors:

Allemanja
Renault