Op onze social media kanalen is het al voorbij gekomen, want bijna en dan is het weer zover.
14 maart 2020 zal de 4e editie van de Gooische Vrouwen Bingo plaatsvinden in onze kantine.

De Gooische Vrouwen Bingo is voor alle vrouwen (16+) die gezellig een avondje uit willen gaan.
Wijntje, hapje, prijzen winnen en heel veel lol en gezelligheid voor zowel leden als niet leden van onze vereniging.
Ook dit jaar is er leuk thema voor deze avond, namelijk: Gooische Vrouwen in de JUNGLE 🌴
Haal je Janepakje, 🐅 Tijgerprint legging of je slangenleren🐍 laarsjes dus maar uit de kast, want op deze avond is het hoe fouter hoe beter. Combineer je 🦓 zebrariem eens met je 🐆 panterrokje (bijna 😉) niets is te gek voor deze gezellige vrouwenavond.
Ieder jaar zijn er fantastische prijzen te winnen van merken zoals Armani, JBL, Beyonce, Rituals en vele andere.
En niet te vergeten de speciale MICHAEL KORS bonus ronde!
De kosten voor deze avond zijn 15 euro voor 4 rondes bingoplezier en een welkomsdrankje vooraf.

Dit alles wil je natuurlijk niet missen, dus geef je snel op via gvbzaandijk@gmail.com want vol = vol

Meer info ook op ons Facebook Event pagina Klik Hier

We hopen je graag op 14 maart te verwelkomen!