De bal rolt weer voor de 2e helft van het seizoen. Tijdens de winterstop was er overigens veel activiteit op en buiten ons complex.

Zo waren er trainingskampen en zelfgeorganiseerde dag- en meerdaagse uitjes door verschillende teams, waarvoor een aantal trainers zelfs hun jaarlijkse vrijwilligersvergoeding ter beschikking hebben gesteld. Prachtig gebaar natuurlijk.
Verder was er de Kerstborrel, het Oliebollentoernooi voor de jeugd en Club 101 organiseerde de jaarlijkse Snert/Oliebollenwandeltocht die ons door Oud-Zaandijk en Rooswijk heeft geleid. Het Top2000 café tussen Kerst en Oud & Nieuw wil ik er even specifiek uitlichten.
De kantine was door Arjen de Haas, Peter Koene en Jessica Roodhorst twee dagen lang omgetoverd tot een gezellige kroeg, waar met een spelletje, hapje en drankje genoten werd van de muziek van Radio2. Aanrader voor eind dit jaar.
Op 1 januari was de nieuwjaarswedstrijd weer tussen “oud” Zaandijk  en de huidige selectie. De huidige selectie won met 4-2 o.a. door drie “lucky shots” van Robert Bos. Na de wedstrijd volgde de gezellige receptie.
Mijn eerste toespraak was toch even spannend. Hierin benoemd dat wij op alle fronten een gezonde club zijn en het onze doelstelling is om nog minimaal 100 jaar als zelfstandige club in Zaandijk te blijven bestaan. Of dat lukt op de huidige locatie is nog afwachten.
Vooral van de toenemende drukte op de Zaanse Schans hebben wij last. Bij de gemeente hebben wij mede daarom aangeven dat wij in de toekomst bereid zijn om onder voorwaarden te verhuizen .
Verder tijdens de toespraak alle vrijwilligers bedankt die in 2019 hard hebben gewerkt om de club draaiende te houden. Tot slot iedereen een gelukkig en gezond 2020 gewenst. Bestuurlijk zijn wij o.a. al bezig met de trainersstaf voor volgend seizoen en het verbeteren van de planning van jaarlijkse acties, waarbij wij alle “ruis” zoveel mogelijk vooraf proberen te voorkomen.
Ray Kahle en Wouter de Dood zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuwe website. De prachtige filmpjes en fotoverslagen die o.a. via Facebook en Instagram langs komen, zijn hier een voorbode van.  Later meer.