Lid worden van onze supportersvereniging is nog eenvoudiger gemaakt, door alleen een aanmeldformulier in te vullen bent u binnen 1 minuut al lid en steunt u alle commissies van onze vereniging.

Om iedereen kennis te laten maken met onze supportersvereniging hier wat feiten!

Wist u, dat ……….

zvv Zaandijk sinds 1946 een supportersvereniging heeft onder de naam van Supportersvereniging Club 101. En dat zij in 2021 hun 75 jarig bestaan gaan vieren!!!
Wist u, dat ……….
Club 101 meer dan 200 leden heeft.  Hun namen staan vermeld op het wandbord in de Club 101 Corner in de kantine van zvv Zaandijk.
Wist u, dat ……….
het lidmaatschap van onze club slechts € 20,- per jaar bedraagt. U bent er echter geheel vrij in een hogere bijdrage te doen.
Wist u, dat ……….
door middel van uw  donatie  financiële steun wordt verleend aan alle commissies binnen zvv Zaandijk.
Wist u, dat ……….
ook met deze gelden zaken worden aangeschaft, die door zvv Zaandijk niet uit de normale begroting kunnen worden gefinancierd.
Wist u, dat ………
de verantwoording van deze projecten en alle andere wetenswaardigheden van onze club terug te vinden is op onze website.

DUS: WORD DAAROM LID VAN DEZE PRACHTIGE UNIEKE SUPPORTERSCLUB!!!

Lid worden gaat heel eenvoudig, KLIK HIER en meld u direct aan, het ingevulde formulier gaat dan rechtstreeks naar onze secretaris Kees Hartland:  hartland1@kpnmail.nl

Wij zien uw aanmelding hoopvol tegemoet, waardoor Club 101 nog meer kan betekenen voor zvv Zaandijk!!

KLIK HIER en lees het laatste Club 101 nieuws!