Het Coronavirus

12 maart 2020 9:45

T.a.v. de uitbraak van het coronavirus volgt het bestuur van Zaandijk het beleid van de KNVB, RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu), GGD (Gemeentelijke Gezondheidsdienst) en de ministeries.

In lijn daarmee vragen wij alle leden en bezoekers van ons complex de volgende maatregelen op te volgen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen.
• Geen handen schudden
• Was je handen regelmatig met water en zeep
• Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
• Gebruik papieren zakdoekjes

Bedankt voor uw medewerking.

Trainingen van vanavond afgelast

12 maart 2020 16:15

Alle trainingen voor vanavond zijn afgelast.

Na berichtgeving van het kabinet, heeft het hoofdbestuur van ZVV Zaandijk besloten om vanavond alle trainingen niet door te laten gaan.
Vanavond zal het hoofdbestuur bij elkaar komen om tot een definitief besluit te komen, wat er de komende weken zal gaan veranderen.Alle wedstrijden zijn al door de KNVB tot 1 april opgeschort.

Gooische Vrouwen Bingo uitgesteld

12 maart 2020 19:45

Ook de Gooische Vrouwen Bingo is getroffen door het nieuws over het Corona virus

Het damesbestuur van ZVV Zaandijk heeft besloten de Gooische Vrouwen Bingo wat a.s. zaterdag plaats zou vinden uit te stellen.
Nadat alle berichten omtrent het virus binnen waren gedrongen bij het bestuur is de knoop doorgehakt om deze avond tot nader order uit te stellen.

GEEN ACTIVITEITEN OP ZAANDIJKCOMPLEX T/M 6 APRIL 2020

14 maart 2020 21:00

Vanmiddag heeft de overheid in samenspraak met het RIVM nieuwe maatregelen genomen om het besmettingsgevaar van het coronavirus verder in te dammen.

Vanmiddag heeft de overheid in samenspraak met het RIVM nieuwe maatregelen genomen om het besmettingsgevaar van het coronavirus verder in te dammen. De KNVB heeft hierop besloten alle voetbalwedstrijden tot en met 6 april te annuleren en adviseert ons ook geen trainingen, oefenwedstrijden of andere bijeenkomsten te organiseren. Het hoofdbestuur van ZVV Zaandijk kan zich vinden in de maatregelen en adviezen. Onze gezondheid gaat immers voor alles.

Daarom zijn er t/m 6 april geen wedstrijden, trainingen of andere activiteiten bij Zaandijk.