Wij ontvingen het droevige bericht, dat ons oud-lid en donateur Bert Muller op 23 april 2020 in de leeftijd van 83 jaar is overleden als gevolg van een ernstige ziekte.

Van jongs af aan is Bert altijd betrokken geweest bij “zijn” Zaandijk. Als actief voetballer kennen wij hem vele jaren als speler in de “Gouden Benen Ploeg”. Daarin voetbalde hij met veel plezier samen met zijn oude Zaandijk-vrienden.
Ook is Bert vele jaren in de Jeugdcommissie actief geweest als jeugdleider van succesvolle juniorenploegen.
Bert was een graag geziene man op het voetbalveld van Zaandijk en bij thuiswedstrijden van ons 1e team kwam je hem altijd wel tegen. Gedurende enkele jaren was hij een gewaardeerd bestuurslid van Club 101.
Ook zagen we Bert als deelnemer aan de jaarlijkse wandeltocht van onze supportersclub en dit jaar nog mocht hij daarvoor een prijs in ontvangst nemen. Ook maakte hij deel uit van de maandagochtend- ploeg.
Altijd bereid om een klusje uit te voeren en altijd met een gezellig praatje tijdens de koffiepauzes.
Wij verliezen in Bert een gewaardeerd lid van Zaandijk.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Mien en de kinderen Fred en Mieke.

Wij wensen hen vanaf deze plaats veel sterkte toe.

Dat Bert moge rusten in vrede.

Het Bestuur.

00.1977.024_FB_-_Zaandijk_10.jpg
Op onderstaande foto uit 1977 zien we het 10e elftal van Zaandijk met staand links Bert Muller