Sinds kort is onze vereniging ook op Youtube te vinden waar we leuke, handige en mooie filmpjes zullen gaan uploaden. Ook zullen we gebruik gaan maken van de livestream mogelijkheden om je zo op afstand toch een beetje dichtbij te laten voelen.

Op social media is ZVV Zaandijk lekker actief bezig en vliegen de nieuwe volgers en de likes om de oren.
Onder social media valt ook het grootste videoplatform van de wereld YOUTUBE.

De plannen waren al om hier een start mee te maken, alleen door het Coronavirus was dit even vertraagd.
Toen we te horen kregen dat er weer getraind kon gaan worden met alle jeugdspelers, was dit een uitgelezen kans om een instructiefilmpje te maken voor alle spelers en ouders. Het instructiefilmpje laat zien welke maatregelen onze vereniging heeft genomen om veilig te kunnen kunnen sporten.

Kijk, like en subscribe je op ons kanaal!

We danken alle meiden van de MO13 en MO15 voor hun inzet en we hopen ze vaker te treffen in onze filmpjes!