Deze week werd er weer volop getraind, en dat kwam ook de regionale tv zender ZaanTV en de KNVB ten gehore. Ze kwamen beide op bezoek om beelden te maken van de trainingen en zowel de spelers, trainers en bestuursleden te interviewen.

Maandagavond werd er niet alleen getraind, de vereniging had ook een aantal gasten op bezoek.

Allereerst kwam de regionale zender ZaanTV langs voor wat beelden van onze jeugdtrainingen, en een interview met onze voorzitter en de trainer van de JO10 en de JO13 Gert-Jan Olie.

Hieronder het volledige interview uitgezonden op ZaanTV

En toen waren de dames van onze damesselectie aan de beurt om hun kunsten te vertonen, de dames waren het eerste seniorenteam die het veld weer mochten betreden. De KNVB vondt dit een uitgelezen kans om de terugkering van de senioren op het veld vast te komen leggen.

Hieronder de beelden van onze dames.