Dit is het meest vreemde seizoen dat onze club heeft beleefd.
Na bijna 3 maanden van niets doen eindelijk weer mogen trainen, en dan nu weer stoppen omdat de zomervakantie begint vinden wij maar niks!

Hierdoor heeft de voetbalvereniging gekozen om de gehele zomer super vette voetbal clinics te geven aan alle Zaanse jongeren vanaf 5 t/m 18 jaar. De clinics zijn voor zowel leden als niet leden toegankelijk.

Onder de naamĀ Saense Football ClinicsĀ worden er allerlei clinics ontwikkeld gebaseerd uit wedstrijden van grote clubs zoals Ajax, AZ, Barcelona, Bayern Munchen, Manchester City en Juventus,Ā HOE VET IS DAT!

Alle clinics zijn voor iedereen met of zonder voetbalervaring erg leerzaam om te doen.
En het is vooral heel erg leuk om lekker te sporten met je leeftijdsgenoten in de vakantie!

Voor alle informatie over deze clinics is er een aparte pagina gemaaktĀ zvvzaandijk.nl/saensefootballclinics

De toegang is volledig gratis, we vragen wel iedereen zich even aan te meldenĀ KLIK HIER

zomerweken-insta1.jpg