Binnen de Damescommissie van ZVV Zaandijk zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe penningmeester. De Damescommissie bestaat uit 7 leden die zich vol enthousiasme en met succes wijden aan de groei van het vrouwenvoetbal binnen de vereniging.

Wij zijn op zoek naar een financiële kei, die het daarnaast ook leuk vindt om andere dingen te doen binnen de commissie.

Doel van de functie

• De penningmeester is samen met de overige bestuursleden verantwoordelijk voor het beleid van de Damesafdeling.

• De penningmeester is primair verantwoordelijk voor alle financiële transacties die plaatsvinden binnen de Damesafdeling.

De penningmeester legt verantwoording af aan de voorzitter van de Damescommissie en de penningmeester van het dagelijks bestuur van de club.

De penningmeester communiceert met het bestuur en doet minimaal jaarlijks verslag over begroting en realisatie.

Taken en verantwoordelijkheden

•     Vergadert maandelijks met de Damesafdeling.
•     Beheert de geldmiddelen
•     Verzorgt de administratie van de inkomsten en uitgaven
•     Begeleidt en beheert de financiën van de commissie
•     Doet de betalingen namens de Damescommissie
•     Bereidt ism de voorzitter bestuursvergaderingen voor (o.a. het afleggen van verantwoording voor de balans en begroting van de vereniging)

Functie eisen:
Je hebt een financiële/boekhoudkundige achtergrond.
Je kunt omgaan met Excel, Microsoft teams
Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die zich graag wil inzetten voor de verdere groei van de Damesafdeling.

Mocht je interesse hebben in deze functie en wil je ons komen versterken, verzoeken wij je om voor 1 juli a.s. te reageren via de voorzitter van de Damesafdeling Marja Hartland.
Eerst bellen voor meer info kan natuurlijk ook!

Marja.hartland@zvvzaandijk.nl