Welkom op de jeugdpagina!

Op deze pagina vindt je alle informatie over het jeugdvoetbal bij onze vereniging. Iedere zaterdagochtend vanaf 9:00 zijn onze velden gevuld met onze jeugdleden die vooral met plezier een balletje trappen.
Bij ons is naast het voetbal ook aspecten zoals het respecteren en accepteren van elkaar zeer belangrijk.

ZVV Zaandijk staat er om bekend dat ieder kind welkom is die graag wil leren voetballen!

Er wordt gewerkt met een apart bestuur/commissie die alleen de jeugdzaken regelt, dit bestuur zorgt zowel voor de voetbaltechnische kant zoals de trainingen en de wedstrijden alsmede voor de activiteiten voor onze jongste leden.
Iedere zaterdagmorgen zijn er jeugd bestuursleden te vinden in de bestuurskamer, waar je terecht kan voor een vraag of een suggestie.

Wil je een keer meetrainen met je leeftijdsgenoten?
Neem hiervoor contact op met desbetreffende coordinator.

Kleutervoetbal!

Bij ZVV Zaandijk is het mogelijk om op je vierde al te beginnen met voetballen, je begint met trainen bij de Zaandijkse Poema's hier leren de kids iedere woensdagmiddag samen te spelen met de bal.

Voor de allerkleinste

Vanaf zeven jaar stromen de kinderen door naar de JO8 (Jongens Onder 8) en trainen ze geen een keer maar twee keer per week.
De trainingen worden iets serieuzer en de kinderen worden voorbereid van kwart veld naar half veld.
Naast het leren dribbelen met de bal en het overspelen leren de kinderen ook om samen te werken, want zonder samenwerking in het team is het moeilijk om een doelpunt te maken of een bal te verdedigen.

• Leren voetballen
    Het voetballen staat al vanaf de poema’s centraal
  • Leren accepteren
    Het accepteren van het kunnen van een ander
  • Leren respecteren
    Het respecteren hoe een ander is en kan zijn

Pupillen

Alle jeugdspelers bij onze vereniging krijgen evenveel kansen en aandacht om zich te ontplooien binnen hun eigen voetbalvermogen.
Naast het voetbal doet ZVV Zaandijk ook veel activiteiten voor alle jeugdige leden. Een aantal terugkerende evenementen zijn de Kerstbingo, Het Oliebollentoernooi en natuurlijk de tentenkampen in de zomer.

Pupil v/d Week

Als de Zaandijk selectie thuis speelt is er ook een pupil van de week, die vanaf het begin tot het einde mag meelopen met de heren. Ook ligt er voor de pupil van de week een presentje klaar die hij of zij krijgt van de selectietrainer. En natuurlijk mag de pupil van de week de aftrap nemen van de wedstrijd!

Handig!