Onze Keepers

Op deze pagina is alles te vinden voor en over de keepers van ZVV Zaandijk.
Bij onze voetbalvereniging kunnen keepers vanaf 7 jaar al meedoen met keeperstraining.
Vanaf de JO12 wordt alles wat serieuzer en worden de keepers ook mentaal sterker gemaakt zodat ze tijdens de wedstrijden goed kunnen communiceren met hun team, en dat ze tegendoelpunten sneller en beter kunnen verwerken.
Voor alle keepers (ook senioren!) is keeperstraining het belangrijkste onderdeel om goed te kunnen presteren op het veld, en wij hopen dat ook de keeperouders dat begrijpen.

Trainingsmethode

Alle trainingen zijn in de basis gebaseerd op de Frans Hoek methode (weet u niet wie Frans Hoek is?? Google hem dan even, als keeper/ouder behoort u dit te weten 😉) deze methode wordt wereldwijd het meeste gebruikt en wij zijn van mening dat dit de beste basis is voor een keeper. Met deze basis wordt er een goede fundering gelegd om als keeper verder uit te groeien tot een volwaardig doelverdediger.

Naast de Frans Hoek methode wordt er ook goed gekeken naar de nieuwe moderne technieken die de hedendaagse keepers gebruiken, deze technieken nemen we zoveel mogelijk mee zodat alle keepers ook deze technieken beheersen.

Ray zal samen met de elftaltrainers ook geïntegreerde keeperstraining gaan geven tijdens de elftrainingen. Deze trainingen zijn er om wedstrijdsituaties beter te kunnen trainen, en om de keepers veel meer samen te laten werken met de verdediging.