Wil je ook lid worden van de gezelligste voetbalvereniging van Zaanstad?

Bij ons is het gebruikelijk dat je eerst kennismaakt met je nieuwe teamgenoten en trainer en dat je een aantal keer gratis mee komt trainen. Mocht je het dan allemaal zo leuk vinden (wat wij natuurlijk wel verwachten 😉) dan is ‘t een fluitje van een cent om lid bij ons te worden.

Je vult onderstaand formulier in en onze ledenadministratie neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Overschrijven

Voetbal(de) je bij een andere voetbalvereniging? Dan is naast tijdige opzegging bij de huidige vereniging voor senioren en junioren ook een overschrijving via de KNVB nodig.

Documenten

Onze vereniging heeft ook een aantal belangrijke documenten, wij adviseren deze te lezen. Dit zijn onze statuten en ons huishoudelijk reglement.

Clubkorting

Alle leden van onze vereniging krijgen korting bij 100% Voetbal in de Westzijde Zaandam en in de webshop waar je op je gemak onze clubkleding kan kopen.

Persoonlijke gegevens I
Persoonlijke gegevens II