Voetballen bij de minipupillen (de Zaandijk Poema’s) kan vanaf 4 jaar.

De Zaandijk Poema’s trainen elke woensdag van 17:30 tot 18.30 uur. Natuurlijk mag je kind een aantal keer (kosteloos) meetrainen. Nieuwe jeugdleden krijgen na inschrijving een kortingsbon voor een ZVV Zaandijk trainingspak.

Onze Poema’s draaien mee in de Minileague competitie met clubs uit de buurt. Hierdoor spelen de kinderen elke week wedstrijden (kleine doeltjes) tegen leeftijdsgenoten. De Minileague coördinator probeert zoveel mogelijk gelijkwaardige wedstrijden vast te stellen op basis van eerder gespeelde wedstrijden.

Woensdagmiddag voetbal

TRAININGSTARIEF
PER SEIZOEN

Bij de allerjongste kijken we per kind of al het raadzaam is deel te nemen aan de Mini League. Ook u als ouder kunt beslissen om uw kind alleen met de trainingen mee te laten doen. In dat geval hanteren wij een apart tarief.
Pas als kinderen beginnen met wedstrijden spelen wordt het lidmaatschap omgezet naar normaal tarief

Lid worden?

Schrijf je kind in!

Leren voetballen

Spelenderwijs leren de kinderen voetballen

Plezier

Plezier tijdens de trainingen staan bij ons voorop.

Samen spelen

Voetbal is een teamsport. Doordat kinderen al op jonge leeftijd samen voetballen, leren de kinderen ook hoe ze met elkaar omgaan.

Proeftraining

Je bent van harte welkom om een keer mee te trainen. Vragen hierover kun je stellen aan de jeugdcoördinator van de mini-pupillen.

Jongens & Meisjes

Bij Zaandijk speelt bij de jongste jeugd de jongens & meisjes door elkaar. Talentvolle en ambitieuze meiden adviseren we om zo lang mogelijk gemend te voetballen.

Doelgerichte beweging

Iedere training is professioneel opgebouwd om fysieke en sociale vaardigheden te ontwikkelen.