Senioren op Zaterdag & Zondag

Welkom op de seniorenpagina van onze vereniging, hier vindt je alle informatie over onze senioren en veteranen.

Bij ZVV Zaandijk heb je als senioren speler de mogelijkheid om op zaterdag of op zondag te spelen. Er zijn voor beide meerdere teams waar het mogelijk is om je bij aan te schuiven als speler. Wil je een keer meetrainen neem dan contact op via het trainingsformulier op deze pagina en we zien je graag op het veld!

Een keer meetrainen?

4e Klasse

Zondag 1

Deze heren strijden wekelijks op zondag voor de punten en trainen op
Dinsdag 20:00 – 21:30
Donderdag 20:00 – 21:30

4e Klasse

Zaterdag 1

Onze zaterdagtoppers waarvan de meeste in de selectie hebben gezeten.
Maandag 20:00 – 21:30
Donderdag 20:00 – 21:30

30 plussers

Veteranen 35+

Ook voor de vaders van onze jonge leden en voor actieve heren op leeftijd is er nog voetbal. Ze trainen op dit moment nog niet, maar wat er nog niet is kan er nog wel komen!

Trainingskamp
Onze selectie gaat ieder jaar op trainingskamp, en dit doen ze voor extra teambuilding en voor extra training.
Activiteiten
Naast het voetbal worden er ook diverse gezellige activiteiten georganiseerd voor alle senioren.

De seniorenafdeling zou niet kunnen bestaan zonder steun van onderstaande sponsors.

[adning id="4128"]