De Zaandijkse VoetbalVereniging ‘Zaandijk’ is een financieel gezonde vereniging mede door bijdragen uit het bedrijfsleven. De begrotingen van de vereniging laten zien dat sponsorinkomsten door vermindering van subsidies een steeds noodzakelijker bron van inkomsten worden.
Mede door de ligging van het sportpark biedt ZVV Zaandijk u tal van aantrekkelijke sponsormogelijkheden.

Naast een team sponsoren en reclame uitingen op onze welbekende reclameborden biedt ZVV Zaandijk ook diverse web mogelijkheden aan. Zowel op onze eigen druk bezochte website alsmede op onze social media kanalen bieden wij sponsors de ruimte aan om extra aandacht te trekken en hun naamsbekendheid te vergroten.

Reclameborden

Op ons mooie sportcomplex is er ruimte gecreëerd voor sponsors om hun naamsbekendheid te vergroten.
Je kan als sponsor ervoor kiezen om langs de drukke Leeghwaterweg te adverteren en op die manier door duizenden auto’s per dag gezien te worden, of je kiest als sponsor om langs het hoofdveld te adverteren en op die manier de vaste clubbezoekers te laten zien dat je ons steunt.

Ieder weekend telt ons vereniging honderden bezoekers die allemaal je logo en naam te zien krijgen!

Rondom het hoofdveld

€ 195 /per seizoen
  • bord 320cm x 80cm
  • Goed zichtbaar

Langs de Leeghwaterweg

€ 425 /per seizoen
  • bord 320cm x 80cm
  • Zichtbaar voor duizenden auto’s per dag
top!

Langs de Leeghwaterweg

€ 850 /per seizoen
  • bord 640cm x 80cm
  • Groot bord langs de Zaanse Schans
  • Full color Print

Zet je bedrijf in de spotlight

Bij voetbalvereniging

ZVV ZAANDIJK

Productsponsoring

Shirtsponsor

v.a. € 400 /per team
  • Binnen 14 dagen geleverd
  • Meestal voor 2 seizoenen
  • Ieder weekend zichtbaar op de velden

Teamsponsor

v.a. € 750 /per team
  • Diverse pakketten mogelijk
  • Ook kleding voor trainers en coaches
  • Inclusief berichten op de site en facebook

Kledingsponsor

v.a. € 250 /per seizoen
  • Alles van het huismerk JAKO
  • Ook wedstrijdballen mogelijk
  • Jassen, Tassen, Trainingspakken, etcetc

Zoekmachine vriendelijk

Onze website is geoptimaliseerd voor zoekmachines

Opvallende plaatsen

Alle reclameborden zijn geplaatst zodat ze goed zichtbaar zijn.

Op Social Media

Ook op social media kunnen we uw bedrijfsnaam ook vermelden

Wij denken mee

Wij denken mee met onze sponsors voor extra naamsbekendheid

Zaanse Naamsbekendheid

We kunnen zorgen voor aanzienlijk grote naamsbekendheid

Websponsoring

Footer spots

v.a. € 150 /per jaar
  • Onderaan iedere pagina
  • +/- 2000 views per maand

v.a. € 250 /per jaar
  • Zeer opvallend!
  • +/- 2000 views per maand

Sidebar

v.a. € 175 /per jaar
  • Keuze uit eigen pagina
  • Veel views per maand

Social post

v.a. € 99 /per post
  • Goed voor naamsbekendheid
  • Bericht incl doorlinken
  • Voor clicks en views
De genoemde tarieven zijn per jaar en exclusief btw., indicatief en bijvoorbeeld mede afhankelijk van contractduur.

Meer informatie via Kees Hartland: sponsorcommissie@zvvzaandijk.nl