Onze club leunt op vrijwilligers

Vrijwilligers zijn voor elke vereniging onmisbaar. Onze club is gezegend met een grote groep met hart voor de clubDit maakt Zaandijk mede uniek en door hun inzet is alles prima geregeld. Iedereen draagt haar/zijn steentje bij. Trainers, leiders, scheidsrechters, kantinepersoneel, wasvrouw/-man, bestuurs- en commissieleden etc..
En dan is daar nog de maandagmiddagploeg die met circa 30 man ons complex fantastisch onderhoud.

Wij kunnen altijd nog vrijwilligers gebruiken. Voor een vaste klus of om af en toe hulp te bieden. Heb je interesse, meld je dan via het formulier aan.

Verplicht!

Omdat de meeste leden (stemming tijdens de ledenvergadering) vinden dat ieder lid iets moet doen voor de vereniging is er besloten dat ieder lid minimaal 9 vrijwilligerpunten moet behalen voor de club. Alle leden ouder dan 16 jaar doen dit zelf, en voor alle leden jonger dan 16 jaar zullen de ouders deze zorg dragen.
Voor deze verplichte uren is het mogelijk zelf in te tekenen via de voetbal.nl APP.
Klik hier voor het vrijwilligersreglement

Meld je aan als vrijwilliger