Ga je verhuizen, heb je een nieuw telefoonnummer, emailadres of bankrekeningnummer?
Geef dit dan even met het wijzigingsformulier door.
De gegevens worden dan zo spoedig mogelijk verwerkt door de ledenadministratie.

Beëindiging van het lidmaatschap

Voor 1 september het wijzigingsformulier volledig invullen en opsturen.
Wil je gaan voetballen bij een andere voetbalvereniging? Dan is naast tijdige schriftelijke opzegging ook een overschrijving via de KNVB nodig.

Regels van opzeggen

Opzeggingen dienen altijd schriftelijk plaats te vinden via het formulier; mondeling wordt een opzegging niet geldig geacht. Vanaf 1 september van het betreffende jaar is het niet meer mogelijk om op te zeggen zonder volledige betaling van de jaarcontributie. De teams zijn dan ingedeeld naar aanleiding van de ledenlijst. Ook zijn wij een afdracht verschuldigd aan de KNVB. Deze afdracht wordt door de KNVB voor ieder lid per september geïncasseerd. Vanaf 1 september wordt dus ALTIJD de volledige jaarcontributie in rekening gebracht.